Solti Ádám apasági pert indíthatott házasságon kívül született gyermeke miatt

Forrás: TV2 Sajtószoba -
apasági per eljárás Solti Ádám eltitkolt gyereke Solti Ádám Solti Berni házasságon kívüli gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Májusban bombaként robbant a hír, miszerint szeretőt tartott Solti Ádám, a Barátok közt és a Madách Színház színész-énekese, akinek ráadásul gyermeke is született a nőtől. A hír többek között azért sokkolta a nyilvánosságot, mivel Ádám és kedvese, Berni már régóta hiába próbálkoznak a gyermekáldással.

Solti felesége már a botrány kirobbanása előtt tudomást szerzett a balkézről született kisfiúról és egy időre el is hagyta Ádámot. Berni azonban megbocsájtott férjének, tiszta lapot kezdtek és rövid időre elhagyták az országot és kerültek szinte minden médiamegjelenést.

Pár hete azonban visszatértek Ausztriából, legalábbis erre utal több Instagram-poszt is.

Hazatérésük oka lehet, hogy hamarosan kezdődik a színházi szezon, melyben több feladat is vár majd Solti Ádámra, illetve szeptember másodikán kerül a döntéshozók elé a színész-énekes által indított apasági per – írja a Bors. Az ügyben sem Ádám, sem a gyakorta megszólaló édesapja nem kívánt most nyilatkozni, ám egy neve elhallgatását kérő ismerős beavatta a lapot a részletekbe.

Solti Ádám és felesége, Berni Forrás: TV2 Sajtószoba

Az egész botrány a legjobban Solti édesapját viseli meg, aki - fiával ellentétben - rendszeresen látogatta és látogatja a balkézről született kisfiút. Az ismerős így nyilatkozott az idős férfiről:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.