Holtan találtak rá a kétgyermekes, milliárdos örökösnőre: kocogás közben veszett nyoma

családanya Eliza Fletcher gyilkosság támadás tragédia örökösnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy napja tűnt el Eliza Fletcher, a 175 éves múlttal rendelkező amerikai barkács- és szerszámkereskedő Orgill vállalt örökösnője. A legutóbbi adatok szerint a cég 3 milliárd dolláros éves bevétellel rendelkezik, és több mint 5 ezer munkavállalója van szerte a világon.

Eliza a néhai memphisi milliárdos unokájaként ismert embernek számított, az eltűnése ezért is keltett nagy visszhangot. A rendőrség azonban hiába kereste, már csak a nő holttestét sikerült megtalálniuk, miután futás közben megtámadták és elrabolták. A gyilkossággal vádolt férfit a hatóság még azelőtt letartóztatta, hogy Fletcher teste előkerült volna.

Az esetet ugyanis rögzítette egy térfigyelő kamera, amelynek feltvételén jól látszik, hogy egy férfi, bizonyos Cleotha Abston kiszáll a járművéből és "agresszívan" közelít a nő felé. Az egyenruhások azt gyanítják, Eliza dulakodhatott a támadójával, és eközben szerezhetett súlyos sérüléseket. A holttestét hétfőn délután ötkor találták meg.

Abston korábban már húsz évet ült börtönben erőszakos emberrablás miatt, saját testvére pedig azt mondta, hogy Fletcher eltűnésének napján Cleotha furcsán viselkedett és a ruháit súrolta – írja a DailyStar.

Elizának férjétől két gyermeke született, és hiába a családi cég, nem a vállalatnál, hanem a Szent Mária Püspöki Iskolában dolgozott tanárnőként Memphisben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.