Miskolci halálos baleset: a férjét és a kislányát is elvesztette a nő, aki éppen szült a baleset idejében

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
halál Szerencs szülés Miskolc kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt halálos áldozatot követelt az a baleset, amely kedd este történt Miskolc és Szerencs között, a 37-es út 24-es kilométerénél. Az egyik áldozat felesége éppen a kórházban volt szülni, amikor megtörtént a tragédia.

Két autó ütközött össze Miskolc és Szerencs között. A 46 éves szerencsi sofőr nagy sebességgel tért át a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szabályosan haladó autóval, amiben négyen utaztak. A balesetben mindenki meghalt, köztük egy kislány és az apukája is.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A feleség pedig a tragédia idején éppen a kórházban volt, a szülészeten értesült a tragédiáról, órákkal később pedig császármetszéssel a világra hozta második gyermekét. Az apa unokatestvére, János megtörten nyilatkozott. "Hihetetlen, hogy már megint egy tisztességes ember ment el a kislányával együtt. Attilával nőttem fel, együtt jártunk iskolába, együtt játszottunk a nagymamánál. Ati három éve temette el az édesanyját, az nagyon megviselte, de igyekezett túllépni a tragédiáján. Állványozó vállalkozóként 20 embernek biztosított megélhetést, és pont a közelmúltban vett egy új házat a család bővülése miatt. 12 millió volt a vételár, de a felújításra is ráköltött még 8-at" - mondta a Borsnak a rokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.