"Értük éltünk" - Teljesen összetört a nagymama, akinek lánya és unokája megfulladt Angliában

halál Anglia unoka gyász fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tóba zuhant kocsiban fulladt meg a debreceni édesanya, Vivien, és nyolcéves fia, Milán Kelet-Angliában. A tragikus balesetben elhunyt nő családja teljesen összetört.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, szörnyű tragédia történt a kelet-angliai Stamford városában. Egy magyar édesanya, Vivien és 8 éves fia, Milán autóval indultak útnak, azonban otthonuktól hat és fél kilométerre egy kanyarban kisodródott az autójuk, és egyenesen egy tóba zuhant.

A járművet egy arra járó helyi lakos vette észre, aki rögtön riasztotta a hatóságokat, de már késő volt. Vivien a helyszínen életét vesztette, Milánt pedig hiába szállították kórházba, életét nem tudták megmenteni. A debreceni édesanya évek óta Angliában élt kisfiával, aki az ismerősök szerint Vivien mindene volt.

Az elhunyt nő édesanyja, Tünde, és párja, Sándor is Angliában élnek, és a hír hallatán teljesen összetörtek.

– idézi a Bors a gyászoló anya és nagymama posztját.

Forrás: Shutterstock

Vivien barátai most gyűjtést szerveznek a temetésre, és abban bíznak, hogy sikerül összegyűjteni annyi pénzt, hogy legalább a temetés költségeit fedezni tudják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.