Meghalt egy 28 éves magyar nő és 8 éves kisfia, miután bent rekedtek az autójukban, ami elsüllyedt egy tóban Angliában. Az anyát a helyszínen halottnak nyilvánították a hatóságok, fia a kórházba szállítást követően vesztette életét.

Tragikus körülmények között vesztette életét egy magyar nő és kisfia a cambridgeshire-i RAF Wittering légibázistól nem messze. 

A The Sun közlése szerint a lakossági bejelentést követően érkeztek ki a mentők a tóhoz, miután arról tájékoztatták őket, hogy 18 óra 20 perckor a tóba süllyedt egy autó. A Google Maps alapján a kis tó egy éles kanyarban található az Old Oundle Roadnál. A vizet és az utat egy rövid partszakasz és egy vékony drótkerítés választja el egymástól - közölték.

Borzasztó tragédia! Egy magyar édesanya és 8 éves kisfia fulladt vízbe AngliábanForrás: Shutterstock

Az anya a helyszínen életét vesztette, kisfia a kórházba szállítást követően hunyt el. A portál szerint a nőre és gyerekére egy vízből kihúzott Ford Focusban bukkantak rá

A rendőrség egyelőre nem tudta megmondani, mennyi ideig volt a vízben a jármű az utasokkal együtt. Azt kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesetről, jelentkezzen telefonon vagy személyesen.