Borzasztó tragédia! Egy magyar édesanya és 8 éves kisfia fulladt vízbe Angliában

Forrás: Shutterstock -
halál Anglia tragédia fulladás anya-fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt egy 28 éves magyar nő és 8 éves kisfia, miután bent rekedtek az autójukban, ami elsüllyedt egy tóban Angliában. Az anyát a helyszínen halottnak nyilvánították a hatóságok, fia a kórházba szállítást követően vesztette életét.

Tragikus körülmények között vesztette életét egy magyar nő és kisfia a cambridgeshire-i RAF Wittering légibázistól nem messze.

A The Sun közlése szerint a lakossági bejelentést követően érkeztek ki a mentők a tóhoz, miután arról tájékoztatták őket, hogy 18 óra 20 perckor a tóba süllyedt egy autó. A Google Maps alapján a kis tó egy éles kanyarban található az Old Oundle Roadnál. A vizet és az utat egy rövid partszakasz és egy vékony drótkerítés választja el egymástól - közölték.

Borzasztó tragédia! Egy magyar édesanya és 8 éves kisfia fulladt vízbe Angliában Forrás: Shutterstock

Az anya a helyszínen életét vesztette, kisfia a kórházba szállítást követően hunyt el. A portál szerint a nőre és gyerekére egy vízből kihúzott Ford Focusban bukkantak rá

A rendőrség egyelőre nem tudta megmondani, mennyi ideig volt a vízben a jármű az utasokkal együtt. Azt kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesetről, jelentkezzen telefonon vagy személyesen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.