Mostohaanyjától kap síremléket Klapka Dennis

Forrás: TV2 -
Klapka Dennis Klapka Mária Klapka György síremlék temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatalon elhunyt Klapka Dennis barátai és Klapka György özvegye értetlenül állnak az előtt, ahogy a testvérei eltemették a fiút, ugyanis nem teljesítették a végakaratát. Most az a terve mostohájának, hogy ő állít síremléket Dennisnek.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, 34 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt Klapka Dennis. A fiú mostohája, Marika szeretett volna ott lenni a temetésén, de nem tudott elmenni a szertartásra. A Borsnak arról beszélt, hogy a fiú testvérei nem közölték vele sem a helyet, sem az időpontot, és fel sem vették neki a telefont.

Dennis temetését titokban szervezték meg a testvérei, és a fiú hamvait szétszórták. Marika azt sem érti, miért nem Mary Zsuzsi mellé temették a fiút, hiszen így senki nem tudja leróni a kegyeletét.

"Azt sajnos nem tehetem meg, hogy Dennis édesanyjának a sírkövére felvésessem az ő nevét is, pedig ez lenne az, ami talán pici megnyugvást hozhatna a lelkének, hiszen így legalább részben teljesülne az akarata, amit életében oly sokszor és sok mindenkinek kinyilatkoztatott. De a férjem síremléke fölött én rendelkezem, és amikor a hevenyészett búcsúztató napján gyertyát gyújtottam Dennis lelki üdvéért, megígértem neki, hogy az apja sírkövére felkerül majd az ő neve is

Így, ha a hamvai nem is lesznek ott, legalább lesz egy hely, ami őrzi az emlékét és ahová a barátai és én is elhelyezhetünk majd egy-egy szál virágot a születésnapján

– árulta el Klapka György özvegye.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.