Klapka Dennis temetését titokban szervezték meg testvérei: "Amit ott tapasztaltam, az nagyon felháborított"

Forrás: TV2 -
Klapka Dennis Klapka György temetés Mary Zsuzsi szórás szertartás hamvasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György és Mary Zsuzsi fia, Dennis nagyon fiatalon, mindössze 34 évesen veszítette életét idén augusztus elején. Súlyos epilepsziás rohamot kapott, először barátai, majd a mentősök küzdöttek az életéért, amit végül nem sikerült megmenteni.

Klapka Dennis élete nem volt könnyű, legalábbis így tűnt, hallva barátai és persze saját beszámolóit. Az egykori zálogházas fia maga beszélt depressziójáról és alkoholproblémáiról, halálát követően pedig egyik jó ismerőse fedte fel, hogy Dennis saját magát hibáztatta szeretett édesanyja, Mary Zsuzsi tragédiája miatt:

A hölgy beszélt arról is, hogy Dennist bántotta, hogy a testvérei elfordultak tőle, és arra sem reagáltak, amikor a fiú fel szerette volna velük venni a kapcsolatot. Az esetleges családi problémákról árulkodik most mindaz, amit Dennis egyik barátja tapasztalt a fiú titokban megszervezett temetésén.

Klapka Dennis Forrás: TV2

Klapka Dennist szeptember 7-én, délelőtt fél 11-kor búcsúztatták a Fiumei úti sírkertben, a szertartáson pedig öt testvérén kívül csak három barátja jelent meg – tudta meg a Blikk. A lapnak az egyik, neve elhallgatását kérő barát felháborodottan nyilatkozott:

– mesélte az illető, aki felidézte, hogy a fiúnak mindössze egy kívánsága volt: szeretett volna imádott édesanyja, Mary Zsuzsi mellett nyugodni, de a rokonok ezt sem tartották tiszteletben. Dennis hamvait ugyanis nem a földbe helyeztették, hanem elszóratták.

– idézte fel a szertartás részleteit a barát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.