Folytatódik L.L. Junior elhunyt kisfiának tárgyalása: ezt mondták a szemtanúk

Dávidka tárgyalás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tanúk meghallgatásával folytatódik L.L. Junior elhunyt kisfia ügyében a tárgyalás.

L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik közös gyermeke, Dávidka 3 éve hunyt el. Kiszaladt egy autó elé, ami halálra gázolta. A végzetes napon a gyermek az édesanyjával és annak barátnőjével volt. Először az édesanyát gyanúsították, de vele szemben végül megszüntették az eljárást. A hatóságok most úgy gondolják, az édesanya barátnője hibázott, és neki kellett volna vigyáznia a gyermekre. A kisfiú ügye most további tanúk kihallgatásával folytatódik, ugyanis több tanú szerint a gyerek csak a barátnő mellett volt, az anya, Hopp Csilla azonban azt vallotta, hogy a kisfiú kettejük között állt.

Hopp Csilla is részt vett a mostani tárgyaláson Forrás: RTLKlub

Gábor volt az első tanú, aki a balesetkor Csilláék mögött állt - írja a Blikk. Csilláék a beszámolója alapján előttük haladtak. Elmondta, hogy három kisgyermek szaladgált a felnőttek előtt. Amikor a zebrához értek, a gyalogátkelőhely első szakaszánál még a társaság egyik női tagja átszalad két gyermekkel. A zebra túloldalán három felnőtt maradt, Dávidkával. A kisfiú lelépett a járdáról, de a mellette álló hölgy visszahúzta őt, a szemtanú szerint pedig többen rá is szóltak. Gábor elmondás szerint így álltak a jelenlévők: egy férfi, két nő, Dávidka. A nők sorrendjére nem emlékezett, ahogy arra sem, hogy közvetlenül a baleset előtt fogták-e Dávidka kezét, előtte azonban fogták a gyermeket.

Csilla is reagált a vallomásra: Nem emlékszik arra, hogy Carmen baloldalán állt-e a gyermeke, Dávidka. Azt viszont tudja, hogy az ő jobb oldalán volt Dávidka, aki kicsavarta a kezét és megkerülte őket, majd kiszaladt az úttestre. Gábor, a szemtanú szerint, virágmintás ruhában volt a Dávidka mellett álló nő. Csilla elmondta, hogy aznap ő épp egy ilyen ruhát viselt.

Gábor felesége megerősítette férje szavait: úgy gondolja, hogy a sorrend valóban az volt, amit párja elmondott: Dávidka, Carmen, Csilla és Carmen édesapja.

Első kilépésnél Carmen visszahúzta a kisfiút, majd Csilla azt mondta Dávidnak, hogy fogja meg Carmen kezét. A nő emlékszik arra a pillanatra, amikor Dávidka kihúzta a kezét Carmen kezéből, közvetlenül azelőtt, mielőtt kiszaladt volna az útra. Az első lépés után Carmen végig fogta a kezét, amíg a kisfiú ki nem szaladt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.