Folytatódik a tárgyalás L.L. Junior elhunyt kisfiának ügyében: a tanúk kihallgatása következik

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
Dávidka tárgyalás kisfia L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior kisfia, Dávidka 3 éve hunyt el. A halálának ügyében indított bírósági tárgyalás most folytatódik.

L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik közös gyermeke, Dávidka 3 éve hunyt el. Kiszaladt egy autó elé, ami halálra gázolta. A végzetes napon a gyermek az édesanyjával és annak barátnőjével volt. Először az édesanyát gyanúsították, de vele szemben végül megszüntették az eljárást. A hatóságok most úgy gondolják, az édesanya barátnője hibázott, és neki kellett volna vigyáznia a gyermekre.

L.L. Junior elhunyt kisfiának ügyét tovább tárgyalják Forrás: Facebook/L.L. Junior

A tárgyalás most folytatódik, csütörtökön a tanúk kihallgatására kerül sor. Csilla és jelenlegi párja megjelentek, P. Carmen azonban lemondott a tárgyaláson való személyes részvételről, el is hagyhatta a helyszínt. Édesapja is távozott, nem kíván élni a vallomás jogával. A tárgyalásról több tanú is hiányzott a Blikk információi szerint, betegség és külföldi tartózkodás miatt nem jelentek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.