Hódi Pamela bevallotta: kés alá feküdt, mert nem volt elégedett a melleivel

Hódi Pamela plasztikai beavatkozás plasztika mellműtét Tóth Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő Páros idei évadában láthatják majd a nézők Hódi Pamelát és kedvesét, Tóth Bencét. A műsor előzeteséből nemrég egy elég pikáns dolgot is megtudhattunk, mégpedig azt, hogy az influenszer plasztikai beavatkozáson esett át.

Berki Krisztián exfeleségét nemrég sokan támadták az alakja miatt, a követői pedig aggódnak érte, ugyanis úgy vélik, nagyon sokat fogyott. Pamela külseje valóban megváltozott, a beavatkozásról és szükségességéről ő maga beszélt:

Hódi Pamela Forrás: Hódi Pamela/Instagram

"Bence is támogatott benne, mert ő is azt szeretné, ha tetszenék magamnak. Végig mellettem volt, és utána is segített. Szerencsére jól viseltem, szinte meg sem éreztem. Az eredménnyel pedig elégedett vagyok, régen éreztem magam ennyire jól a bőrömben"

– mondta a Blikknek Pamela, aki az elmúlt évben igyekezett úgy alakítani az életét, hogy a lehető legtöbb időt tölthessen kislányával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.