Kiderült, kinek a holttestét találták meg Gyöngyösön, egy kocsi csomagtartójában

gyilkosság holttest Gyöngyös csomagtartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is beszámoltunk, holttestet találtak Gyöngyösön egy autó csomagtartójában. Már napok óta erős szag áradt egy parkolóból, végül a környékbeliek értesítették a rendőrséget. A járműben egy féfi holtteste feküdt, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy a kocsi körözés alatt áll.

Hetek óta keresték azt a 23 éves családapát, akinek a holttestét szerdán találták meg Gyöngyösön, egy autó csomagtartójában. A Tények úgy tudja, a férfit meggyilkolták. Az eltűnése napján Budapestről utazott Gyöngyösre, építési vállalkozóként dolgozott, munkásokat akart kifizetni. Több millió forint lehetett nála. Mielőtt eltűnt, a térfigyelő kamerák felvették, ahogy egy autó egészen Budapesttől követte őt.

A budapesti férfit a felesége már hetek óta nagy erőkkel kereste. A nő a közösségi oldalán azt írta, hogy Dávidot szeptember másodika óta senki sem látta. Utoljára Gyönyösön, a Kemény János utcában tűnt fel. Ezután nyoma veszett. Dávidot rengetegen keresték Gyöngyösön, kutyás rendőröket és drónokat is bevetettek, de hiába.

Az üggyel kapcsoatban egyelőre nem adott tájékoztatást a rendőrség, úgy tudni, már több embert is kihallgattak a tragédiával kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.