2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Megrázó részletek derültek ki a Sztárban sztár leszek! énekesének haláláról

Forrás: TV2 -
halál Bognár János Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! egykori énekesét, Bognár Jánost elgázolták, és az életét már nem tudták megmenteni. A tragédiáról újabb részletek derültek ki. 

Szeptember elején érkezett a hír, miszerint élet-halál között lebeg Bognár János, akit tavaly a Sztárban Sztár leszek! válogatójában ismerhetett meg az ország. A férfi olaszországi nyaralásán szenvedett súlyos sérüléseket, amikor elütötte őt egy motoros. A férfinak később baktérium támadta meg a szervezetét: öt hétig feküdt kómában, mielőtt elhunyt.

Bognár János megérezhette halálát Forrás: TV2

A mindig életvidám férfi azonban megérezhette, hogy baj fog vele történni, ugyanis le akarta mondani a nyaralást, de azt nem tudta megmagyarázni a barátainak, hogy miért. Az indulás előtt azt mondta nekik, hogy van egy olyan érzése, nem fog Palermoból hazajönni élve - írja a Bors.

János teste még mindig Olaszországban van, ugyanis addig a biztosítótársaság nem tudja hazaszállíttatni, amíg a hivatalos iratok nincsenek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.