A magyar férfi azt állítja: meggyilkolták modell feleségét Isztambulban

gyilkosság modell Isztambul
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még júliusban érkezett a hír, hogy Törökországban elhunyt egy fiatal modell, Szofi. Férje, Sárközy István azt állítja, feleségét meggyilkolták, ám úgy véli, a nyomozás nem halad jól. Most kamarák előtt beszélt arról, hogy bár kedvesét semmi nem hozhatja vissza, szeretné, ha a tettesek megbűnhődnének. 

A nő holttestét egy hotel előtt találták meg, előtte pedig kamerák rögzítették a Szofi életének utolsó perceit. A videón jól látszik, a modell dülöngélve sétál egy sikátorban, kezében egy vizespalackkal. Azóta sem derült ki, mi vezethetett a halálához, István - aki azonnal Isztambulba repült - azóta is szeretné megtudni, miért kellett meghalni a felségének.

A férj elmondta, Szofi gyakran vállalt olyan munkákat, amelyeket ő ellenzett, és amikor megkapta a hírt, hogy egy orosz lányt találtak holtan egy isztambuli hotel előtt, összeroppant.

"A rendőrök kapartak fel a földről, mert kiment az erő a lábamból, és elvesztettem az eszméletemet" - mesélte és arról is beszélt, hogy a hatóságok azóta sem veszik komolyan.

"Én csak annyit akarok, hogy azok az emberek, akik bűnösök, bűnhődjenek meg, nekem ennél több nem kell. Az idő majd remélhetőleg segít, de az emléke örökké velem lesz" – jelentette ki az RTL Fókusz című műsorában István.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.