Élete legnézettebb fellépésére készül Rihanna

Forrás: Getty Images/2022 Arnold Jerocki/Arnold Jerocki -
Half Time Show Super Bowl Rihanna fellépés show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden évben százmilliók követik figyelemmel a tévében az Egyesült Államok legnagyobb sportesményét, a Super Bowlt. Az amerikaifutball-bajnokság döntőjének félidejében mindig egy-egy nagy sztár gondoskodik a közönség szórakoztatásáról.

A Super Bowl Halftime Show-ja legalább olyan fontos esemény, mint maga a játék, és ritka, ha valaki nem vállalja a felkérését. Nemcsak az Egyesült Államokban, hanem szerte a világon milliók nézik élőben a meccset, így a szünetben adott koncertet is.

Forrás: Getty Images/2022 Arnold Jerocki/Arnold Jerocki

A jövő év februárjában megrendezésre kerülő mérkőzés félidejében Rihanna lép majd színpadra. Az énekesnő egyszer már visszamondta a felkérést, de most vállalta a nagy presztízsű show-t. Az előző években olyan előadók adtak koncertet mint Eminem, Snoop Dogg, the Weeknd, Shakira, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Katy Perry, Beyoncé és Madonna – számolt be róla a Variety.

Rihanna számára mesésen alakul az idei év, ugyanis nemrég megszületett első gyermeke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.