Gyomorforgató: hónapokon keresztül minden nap levizelte volt felesége sírját a férfi

sírhely válás undorító vizelet temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi minden egyes reggel kiment a temetőbe, hogy meggyalázza volt felesége sírját.

Linda Louise Torello 2017-ben hunyt rákban, 66 évesen. A sírja a New York megyei Orangetownban található. Fia, Michael Murphy néhány hónappal ezelőtt vette észre először, hogy valaki egy zacskó ürüléket hagyott a síron, de ekkor még abban bízott, hogy csak egy kutyasétáltató felejtette ott a csomagot. Azonban miután minden nap újabb pakk várta a síron, a temető engedélyével felszereltetett egy kamerát, hogy a végére járjon a helyzetnek.

Ezután derült ki, hogy Linda volt férje az, aki napi szinten kijár a temetőbe, hogy meggyalázza a sírt. Linda és a férfi 48 évvel ezelőtt váltak el, de úgy tűnik, hiába telt el közel fél évszázad, a harag nem múlt el. A férfi nap nap után megjelent, ráadásul a jelenlegi felesége társaságában, hogy levizelje a síremléket vagy ürüléket hagyjon ott.

Bár a férfi tettét rögzítették a kamerák, a rendőrök nem tudnak mit tenni, mivel állításuk szerint a volt férj nem jelent veszélyt senkire, és még csak anyagi kárt sem okoz - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.