Nyárias meleg várható ebben az országrészben

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
időjárás szeptember ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Változékony időre számíthatunk a következő napokban.

Péntek


Reggel még sokfelé, délelőtt már inkább csak északon és nyugaton várható eső, zápor. Ezután délnyugat felől csökken a felhőzet, főleg az Alföldön lehet napsütés, majd estétől délnyugatról újabb esőfelhők érkeznek. A délnyugati szél többfelé lesz élénk. 15 és 25 fok között változik a hőmérséklet - DK-en lehet nyárias idő.

Fotó: Csudai Sándor - Origo


Szombat


Eleinte szórványosan várható további eső, zápor; majd a déli óráktól fokozatosan szakadozik a felhőzet, és egyre kevesebb helyen fordul elő csapadék. Reggelre ködfoltok képződnek. Estig a délnyugati, estétől az északnyugati szél erősödik meg. 17 és 24 fok közötti alakul a hőmérséklet.

Vasárnap


Északnyugat felől hidegfront érkezik szórványos záporokkal, és egyre több helyen viharossá fokozódó északnyugati széllel. 16 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfő és kedd


Felhőátvonulások várhatók mindkét nap, elszórtan záporokkal. Nagy területen lesz erős, hétfőn még viharos az északnyugati szél. 15-17 fok közé gyengül a nappali felmelegedés - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.