Elborzadt a fiatal lány, mikor meglátta, mit csinál a mögötte ülő utas a repülőn - Videó

Forrás: Dreamstime -
repülő kellemetlen élmény kellemetlenség videó repülőgép utas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian megtapasztaltuk már, milyen amikor a velünk együtt utazó emberek valami egészen szürreális dolgot művelnek. Nemrég arról került fel videó az internetre, hogy egy nő a vonaton állt neki reszelni a sarkán lévő bőrkeményedést, és most megint egy láb okozott felháborodást.

Az egyik TikTok-felhasználó saját csatornáján osztotta meg történetét. Savannah az American Airlines egyik járatán utazott, amikor valami szokatlan dologra lett figyelmes. Először azt hitte, hogy valaki rugdossa a székét, ám amikor jobban megnézte, szinte sokkot kapott. A mögötte lévő utas ugyanis nemes egyszerűséggel feltette meztelen lábát Savannah karfájára.

@veeveela American Airlines presents #HHN#americanairlines#americanhorrorstory#thisishalloween#flight#freeze♬ original sound - Savannah

Az indy100 cikke szemezgetett a kommentekből. Az egyik hozzászóló például azt írta, hogy először azt hitte, egy kutya mancsát látja, míg egy másik illető annak adott hangot, hogy az utas legalább egy zoknit felvehetett volna azokra a karmokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.