Elképesztő reakció! Ezt válaszolta Young G. Bécinek a "lebetegezett" Alekosz

Forrás: TV2 -
Nyerő páros Alekosz Baukó Éva Young G Béci
Ahogy megírtuk, a Nyerő Páros szereplője Young G. Béci és Baukó Éva az interneten keveredtek nyilvános vitába. Béci Alekoszt is megemlítette az egyik bejegyzésében, most az egykori VV-nyertes is bekapcsolódott a virtuális csetepatéba.

"Kérlek, járd végig a pszichiátriai osztályt, ahova elfelejtettél menni, mert te még az orvosoktól is okosabbnak érzed magad! Édes szerencsétlen, nyomorult nő... Egy szerencséd volt a ValóVilágban is... annyira ferde hajlama volt a másik, beteg Alekosznak is, hogy miatta az lettél, aki ma vagy... egy senki!" - írta Béci, amire Alekosz is reagált.

Forrás: TV2

"Annak idején Friderikusznak megmondtam. Egy alomból valóknak nem megyünk. Ezért én most sem teszem. Nem megyek neki Bécinek. Rác Úr stílusát mindenki ismeri, az ország 2011-ben megbüntette azt. A családját ért folyamatos hányattatásai-betegségei miatt sajnálom őt. Kérem, mihamarább próbáljon meg visszailleszkedni a többségi társadalomba, az agresszivitást és a vulgarizmust kerülje, és a televíziózástól, mint számára teljesen ismeretlen fogalomtól, tartózkodni szíveskedjék. Inkább nyissa meg újra a pecsenyését! Oda szívesen elmegyek. Sok sikert, Béci! Nagy Alekosz: a Győztes" - idézi Alekoszt a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.