Holttestet találtak Gánton egy hétvégi házban: ez történt

Forrás: Shutterstock -
Gánt halott tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este jelentették be, hogy a Fejér megyei Gánt külterületén holttestet találtak.

Vasárnap késő este érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, ami szerint a Fejér megyei Gánt külterületén holttestet találtak egy hétvégi házban. A székesfehérvári tűzoltók vonultak a Gánti úton lévő házhoz, tűzoltói beavatkozásra azonban már nem volt szükség. A ház étkezőjében egy korábbi tűz nyomai voltak, informatikai eszközök és vezetékek égtek. A tűzben egy ember életét vesztette, aki nagy valószínűséggel füstmérgezést szenvedett. A helyszínen egy kutya is elpusztult.

A tűz keletkezésének okát a katasztrófavédelem vizsgálja.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A legtöbb tragikus kimenetelű lakástűznél nem a lángok, hanem a mérgező füst szed áldozatot. A hasonló esetek elkerülése érdekében ajánlott beszerezni otthonra egy füstérzékelőt, ami a szoba közepén a plafonra szerelve a tűz keletkezésének legelején jelez, amikor még van idő kimenekülni és a tűzoltókat értesíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.