Döbbenetes dolgot tett egy autós az Erzsébet hídon: kis híján hatalmas balesetet okozott

dugó baleset Erzsébet híd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerencsén múlt, hogy nem lett hatalmas baleset az Erzsébet-hídon szombat este, miután egy pick-up kivágott sorból a híd közepén, a záróvonalat átlépve, hogy megforduljon. 

A fedélzeti kamerával felszerelt kocsi Buda irányába haladt a hídon, Pest felé a hatalmas dugóban lassan haladtak a járművezetők.

A dugó ellenére minden komolyabb probléma nélkül haladtak az autók a hídon, amikor hirtelen egy pick-up kivágott a sorból a híd közepén – a záróvonalat átlépve, hogy megforduljon.

A szabályosan közlekedő fehér autó kis híján karambolozott, de a volán mögött ülő sofőr résen volt, és elkerülte a balesetet, közben nyomdafestéket nem tűrő szavakkal szidta a szabálytalan manőverbe kezdő illetőt.

"Türelmetlen terepjárós záróvonalon kifordult az érkező forgalom elé, két sávban személygépkocsi, buszsávban motoros érkezett"

– írta a videó mellé a Bp-i Autósok olvasója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.