Egy magyar diák is életét vesztette a pozsonyi tragédiában

Pozsony gázolás áldozatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Pozsony belvárosában vasárnap késő este történt halálos gázolás. Négyen a helyszínen életüket vesztették, egy 21 éves fiatal nő később a kórházban halt bele sérüléseibe. A tragédiának magyar áldozata is van.

A tűzoltóság és rendőrség tájékoztatása szerint a belvárosi megállóban többen várakoztak a Pozsonyligetfalu városrészbe induló buszra, amikor az autó közéjük hajtott. Négyen a helyszínen életüket vesztették, egy 21 éves fiatal nő később a kórházban halt bele sérüléseibe. A halottak és sérültek többsége egyetemi diák, köztük egy magyar fiú, Richárd is.

A fiú egykori iskolája, az Ipolysági Gimnázium a közösségi oldalán emlékezett meg korábbi diákjáról.

"Tanári karunkat és diákjainkat sokkolta a tragikus hír. Őszinte részvétünk Ricsi családjának, mérhetetlen fájdalmukban osztozunk. Elfogytak a szavak. A csend beszél tovább. Az üresség. Emléked szívünkben örökké élni fog! Isten veled! Legyen békés a pihenésed, Ricsi" - olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.