Ötször szúrta meg ismerősét az erdőkertesi férfi, majd rágyújtotta a sátrát: feladta magát

Erdőkertes életveszély szúrás kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feladta magát egy férfi, aki erdőkertesi házának udvarán többször megszúrta ismerősét

Feladta magát egy férfi, aki kedden erdőkertesi házának udvarán ötször megszúrta ismerősét - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

A rendőrség tájékoztatása szerint tettét követően az 57 éves férfi áldozata sátrát is felgyújtotta, amivel másodfokú égési sérüléseket okozott neki. A történtek után a gyanúsított autóba ült, de szalagkorlátnak ütközött, és gyalog menekült tovább. Elfogatóparancsot adtak ki ellene, és végül a fővárosban adta fel magát - írták.

Képünk illusztráció Forrás: Police.hu

A férfit emberölés bűntettének kísérletével gyanúsították meg, tekintettel arra, hogy a támadás következtében áldozata életveszélyes állapotba került. A férfi a gyanúsítás ellen nem élt panasszal, de nem tett vallomást. A kórházban ápolt sértettet egyelőre nem lehetett kihallgatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.