Újra ismerkedik Szögeczki Ági, így alakul a magánélete

Forrás: FEM3Café -
párkapcsolat Szögeczki Ági randi magánélet ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szingli édesanyaként nem lehet könnyű újrakezdeni, randizni, az egykori realitysztárnak azonban úgy tűnik, ismét sínre kerül a magánélete.

Szögeczki Ágit villalakóként ismerte meg az ország, ám azóta több műsorban is megmutatta magát. Magánélete elég hullámzóan alakult, ugyanis több szakításon és egyedül töltött időszakon is túljutott, és egyedülálló anyaként vetette bele magát a randizás világába.

Forrás: FEM3Café

Legutóbbi párjával, akivel egy tévéműsorban is szerepeltek, tavalyelőtt szakított, most viszont egy sejtelmes üzenetben elárulta saját Instagram-oldalán, hogy újra ismerkedik. A Bors vette észre, hogy Ági az egyik rajongójának kérdésére válaszolva kiírta, hogy alakulóban van valami az életében, de egyelőre nem fedte fel, ki az a titokzatos idegen, aki lehet, hogy elrabolja majd a szívét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.