Újabb fejlemény az édesanya ügyében, aki szexet ajándékozott 15 éves fiának a születésnapjára

Forrás: Shutterstock -
szex vádemelés anya születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt az anya és két bűntársa ellen, akik a nő fiának 10. születésnapjára szexuális együttlétet szerveztek. Az aktusról egy másik kamasz készített videót, majd szétküldte ismerőseinek.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, 10 éves fiának születésnapjára szervezett szexuális együttlétet egy 15 éves lánnyal egy édesanya. Az aktusról egy másik kamasz készített videót, majd szétküldte ismerőseinek. A Pest megyei rendőrök október elején fejezték be a büntetőügy vizsgálatát, ami most a bíróságon folytatódik - írja a Blikk.

bilincs nő letartóztatás Forrás: Shutterstock

A vádirat szerint a cselekményre egy táborfalvai ingatlanban került sor, ahol az anya utasításai alapján egy fiatalkorú lány a kiskorú sértettel az egyik hálószobában közösült.

Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség a női elkövetők ellen szexuális erőszak bűntette, míg a férfival szemben gyermekpornográfia bűntette miatt emelt vádat – közölte az ügyészség pénteken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.