Szörnyű: a negyedik emeletről zuhant a mélybe az egyéves kisfiú, belehalt a sérüléseibe

Forrás: Shutterstock -
halál zuhanás sérülés baleset tragédia szörnyűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők figyelmetlensége miatt hunyt el az egyéves Zayn, aki az erkélyen játszott, majd egy óvatlan pillanatban a mélybe zuhant.

A szörnyű tragédia még májusban történt. A 27 éves édesanya épp ebédelni kezdett, amikor kisfia negyedik emeleti erkélyükre totyogott anélkül, hogy ezt bárki is észrevette volna. A kisfiú az elektromos kisautójára kapaszkodott fel, ahonnan elérte a kilincset, átbillent a korláton, és a mélybe zuhant.

"Tipikus csütörtök volt. Zayn felébredt a szunyókálásból és bement az apjával a nappaliba, amíg én a konyhában ebédeltem. Zayn eljött az apjától, aki azt hitte, kijött hozzám a konyhába. Nem hallottam őket a szagelszívó miatt. Nem hallottam, hogy Zayn az erkélyen van. De aztán meghallottam a sikolyt, azonnal remegni kezdtem. Sokkot kaptam és tetőtől talpig bénultság jött rám. Az első megérzésem az volt, hogy meg kell néznem, hogy van Zayn, majd meghallottam, hogy valaki azt kiabálja, egy kisgyerek kiesett az emeletről. Sikítva rohantam le a lépcsőn és akkor megláttam őt a földön feküdni. 10 percig sikoltoztam egyfolytában, mire megérkezett a mentő. Azt se tudom biztosan, ki hívta ki őket, de szerintem az a srác, aki elkiáltotta magát"

- emlékezett vissza a borzalmakra az édesanya.

A kisfiút rögtön kórházba szállították, az orvosok mesterséges kómába helyezték, majd mentőhelikopterrel átszállították egy speciális kórházba.

A kisfiunk szemei kinyíltak, de élettelenek voltak. Vasárnap éjjel hívott fel az orvos, hogy Zayn szíve leállt. Meghalt"

Az édesanya tudja, hogy már semmi nem hozhatja vissza a kisfiát, mégis arra kéri a szülőket, töltsenek minél több időt a babájukkal, és egy pillanatra se tévesszék szem elől -írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.