Rejtélyes jelekkel a testén, egy bőröndben találtak rá a meggyilkolt 12 éves kislány holttestére

Forrás: Mikes-Photgraphy/Pixabay -
gyilkosság rejtély bőrönd Jelek kamaszlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű gyilkosság tartja rettegésben Párizst. Egy 12 éves kislány holttestét találták meg egy bőröndben, számtalan sérüléssel a testén.

Az áldozat testét egy bőröndben találták meg. A lábát és a csuklóját összekötözték, az arcát körbetekerték ragasztószalaggal, és láthatóan több vágást ejtettek a torkán. A testen megmagyarázhatatlan számok voltak, valószínűleg egyfajta rejtett utalásként. Gyilkossági nyomozás indult az ügyben.

A szombati boncolás megállapította, hogy a gyermek halálának oka fulladás volt, a testén az "1" és a "0" számokat találták. A rendőrségi forrás szerint a számokat nem írták vagy vésték az áldozat bőrébe, hanem egy egyelőre ismeretlen eszközzel helyezték rá. Egyelőre nem tudni, mire utalnak a számok.

illusztráció Forrás: Mikes-Photgraphy/Pixabay

A fiatalt Párizs 19. kerületében találták meg egy lakóház előtt, miután az édesanyja bejelentette az eltűnését, mivel nem tért haza az iskolából.

A rendőrség közleménye szerint a családi ház pincéjében emberrablásra utaló nyomokat találtak, a térfigyelő kamerákon pedig egy nő látható az épület előtt egy bőrönddel a kezében. Később ebben a bőröndben találták meg a lány holttestét.

A BFMTV szerint négy embert őrizetbe vettek, bár a letartóztatásuk oka egyelőre nem világos, és köztük van az a férfi is, aki a bőrönd felfedezése után kapcsolatba lépett a rendőrséggel – közölte a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.