Kiborultak az emberek a nőre, aki tangában rázta a fenekét egy gyerekektől hemzsegő medence partján

medence kiakadás tánc influenszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen is felháborodtak a videó láttán, amiben az látható, ahogy egy bikinis hölgy egy gyerekekkel teli medence partján rázza magát.

A videó az Influencers In The Wild nevű oldalon kezdett el terjedni. A felvételen egy tangás bikiniben táncoló nő látható, a probléma csak az, hogy a szexi táncot egy olyan medence partján lejtette, ami tele volt gyerekekkel -szúrta ki a szeretlekmagyarország.hu.

A fiatal lány valószínűleg nem gondolt bele abba, hogy mit fog kapni az emberektől. A videó alatt sokan azt sérelmezték, hogy nem lett volna szabad volna kitenni a kicsiket ilyen látványnak, arról nem beszélve, hogy milyen példamutatás ez...

A felvételen jól látszik, hogy a szóban forgó hölgyemény épp videót készített magáról, és tudomást sem vett a gyerekekről, arról nem beszélve, hogy a barátnője csupasz feneke is premier plánban látható. Az egyik hozzászóló szerint jó látni, hogy a gyerekek teljesen figyelmen kívül hagyják a nőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.