Letartóztatták Herczeg Zoltánt: itt a rendőrség hivatalos válasza, miért kapták el

Forrás: Herczeg Zoltán -
rendőrség Herczeg Zoltán letartóztatás kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 24-én éjjel bombaként robbant a hír, miszerint letartóztatták az ismert magyar divattervezőt, bizonyos H. Zoltánt. A médiát és a divatszakmát jól ismerők azonnal sejthették, kiről lehet szó, de most megerősítést nyertek a lapinformációk, miszerint pontosan Herczeg Zoltán került letartóztatás alá.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az előzetes hírek szerint kábítószergyanús anyag birtoklása miatt csaptak le az egyenruhások a divattervezőre, és ezt most a rendőrség is megerősítette.

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022. október 21-én bűnügyi információk alapján fogtak el két férfit Budapest IV. és XIII. kerületében."

Forrás: Herczeg Zoltán

"A BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, egyiküket a bíróság azóta letartóztatásba helyezte. Az eljárásnak jelenleg nincs több gyanúsítottja" – írta a Blikknek küldött válaszában a Magyar Rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.