Tóth Gabi reagált Lakatos Márk szavaira: "Miért kell még egymást is csesztetni?"

Forrás: TV2 -
Tóth Gabi kritika Lakatos Márk reakció Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár leszek! múlt vasárnapi adása után kérdezték Tóth Gabit a versenyzőiről, a negatív kommentekről és kritikákról, valamint csörtéjéről Lakatos Márkkal.

Tóth Gabinak az utóbbi hónapokban rengeteg kritikával és bántó véleménnyel kellett megküzdenie, így ebben a tekintetben könnyen ad tanácsot versenyzőinek. Az énekesei azonban szerencsére rengeteg pozitív kommentet és szeretetet kapnak a nézőktől, így egyelőre nem volt szükségük mesterük tapasztalatára.

Gabi azonban versenyzői helyett is vívja a szócsatát, most például Lakatos Márkkal, aki durván betámadta az énekesnőt, viszont a mester rögtön reagált is a stylist megjegyzésére. Tóth Gabit erről a csörtéről is kérdezte a Blikk a legutóbbi Sztárban Sztár leszek! adás végén, ő pedig békülékeny hangnemben, tisztelettel beszélt Lakatos Márkról:

Tóth Gabi Forrás: TV2

"Maradjunk annyiban, hogy nekem a Manyi örökké az az ember marad, aki először felöltöztetett engem a Megasztárban, és először megformált egy karaktert (...), kislányként ott álltam, és milyen fontos volt, hogy milyen szép ruhákat adott rám. Szeretném, ha így maradna meg bennem. (...) Hiszem, hogy egyszer ez majd nem lesz ennyire komoly súlyú dolog."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.