Napi horoszkóp 2022. október 30.: a Nyilas megéli a pillanatot, a Kos szenvedélyes hangulatban van

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2020 Standret/Shutterstock. No use without permission./Standret -
napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérlegre most sokan számítanak, és lehet is, mert angyalként segít másoknak. Napi horoszkóp következik vasárnapra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


A szerelemben most bármilyen nehéz helyzetből is kell újra talpra állnod, az égiek minden támogatást, minden erőt megadnak ahhoz, hogy újrakezdjétek, és újra érezzétek a régi vágyat. Nagyon romantikus lehet az este.

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2020 Standret/Shutterstock. No use without permission./Standret

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Ha azt hiszed, a hallgatásod aranyat ér, hát nagyot tévedsz! Beszéld ki magadból, ami nyomja a lelked! Párod csak akkor tud változtatni, ha azt is tudja, min kellene. Ma ideje lehet egy nagy tisztázó beszélgetésnek.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Úgy látszik, te keresed a bajt, vagy legalábbis szereted a feszült helyzeteket. A mai napon biztos, hogy mindent megteszel azért, hogy kirobbants egy vitát. Ha már így teszel, hogy ne legyen meddő, készülj a megoldással is!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ne úgy akarj szeretni valakit, hogy bajaidért, frusztrációidért őt okolod, és ezzel, meg az elvárásaiddal szinte gúzsba kötöd az illetőt. A szeretet épp az a láng, amiben mindez nem számít. Ma vedd észre, amiért hálás lehetsz neki! Sok ilyen van!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


A párod hiába igyekszik mindent megtenni érted, neked valahogy mostanában semmi sem elég. Adj egy kicsit lejjebb túlzott elvárásaidból, azokat teljesítheti. A tökéletes társ pedig valójában nem is létezik, ezt semmiképp se felejtsd el!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha makacsul kitartasz az elképzelésed mellett, és nem keresel legalább alternatív megoldásokat a céljaid elérésére, akkor a végén egészen furcsa irányt vehetnek a dolgaid, kicsit aggasztót. Legyél szerényebb! Köss kompromisszumot!

A többi jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.