Jövő héten beköszönt az igazi ősz: borongós, ködös idő és erős lehűlés várható

Forrás: Pixabay -
vihar borongós idő lehűlés November köd ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Köpönyeg előrejelzése szerint nagyon úgy fest, hogy a november elhozza az igazi őszt, jövő hétvégén ugyanis tíz fokkal kevesebbet fognak mutatni a hőmérők.

Hétfő

Sűrű ködfoltokkal indul a reggel, néhol ködszitálás is várható. Napközben borult, párás időre számíthatunk, de délnyugaton néhol előbukkan a nap. A délkeleti szél gyenge marad. 11 és 19 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedd

Mindenszentek napján a délelőtti órákig borult, párás idő lesz, majd délen és nyugaton szakadozhat a köd és a rétegfelhőzet, rövid időre kisüthet a nap. 13-16 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerda

Délelőtt marad a borongós, ködfelhős idő, kisebb eső, szitálás is előfordul. Déltől északnyugat felől szakadozik a felhőzet. Az északnyugati szél megélénkül. 11-17 fok lesz délután.

Forrás: Pixabay

Csütörtök

A reggeli ködfoltok feloszlása után egyre vastagabb felhők érkeznek, de csapadék estig még nem alakul ki. A délkeleti szél élénk lesz. 15-17 fok körül alakul a csúcsérték.

Péntek és szombat

Az erősen felhős, vagy borult égből sokfelé valószínű eső, zápoeső. Az északnyugati szél egyre többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. Erős lehűlés várható. Szombaton néhol 10 fok közelében maradnak a maximumok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.