Dancing with the Stars - Így készül a Riszaviadalra Vavra Bence és Lissák Laura

Forrás: Bors -
Kökény Attila Vavra Bence Dancing with the Stars Lissák Laura Mikes Anna Riszaviadal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Riszaviadal lesz ma este a TV2 Dancing with the Stars műsorában. A még versenyben lévő hat páros a szokásos egyéni produkciója mellett ezúttal még egyszer parkettre lép, ahol kettesével mérkőznek meg egymással. 

A Riszaviadalon Vavra Bence és Lissák Laura a Kökény Attila-Mikes Anna párossal méri össze tánctudását.

„A legutóbbi adás után azért fel kellett dolgozni és helyre kellett tenni, hogy ott álltunk a veszélyzónában. Mindig Laut szoktam megkérdezni, hogy ő elégedett volt-e a táncunkkal és ha igen, akkor én is nyugodt vagyok. Ez most is így volt, de azért nem mondom, hogy nem volt rossz érzés. Úgy érzem, másnapra sikerült túl lenni rajta és igazán időnk sem volt búslakodni, mert elkezdtünk készülni szombatra. Úgy érzem, ez segített is, hogy kicsit el tudjam engedni a megfelelési kényszeremet. Erős a mezőny, bármi megtörténhet: arra fókuszálunk, hogy élvezzük a táncot, hogy jól érezzem magam a produkció közben, és ne legyek kicsit se görcsös" - nyilatkozta Bence.

Vavra Bence és Lissák Laura Forrás: Bors

„Ahogy a Sztárban Sztár alatt is, itt is mindig az adott hétre és produkcióra koncentrálok. Nem foglalkozom azzal, hogy már túl vagyunk a műsor felén, és egyre közeledik a döntő. Nekem az segít, ha lépésről lépésre haladok, a döntővel majd akkor foglalkozom, ha ott leszünk. Most az a fontos, hogy a szombat jól sikerüljön" - tette hozzá.

„Nagyon örülök Kökény Atiéknak, mert ők az a páros, akikkel talán a legjobb a kapcsolatunk. Én is régóta ismerem Attilát, és Lau és Anna is nagyon jóban vannak. Nagyon jól működik a közös munka, egymást inspiráljuk és úgy érzem, hogy összeadódnak az energiáink, ami nagyon jó és még élvezetesebbé teszi majd a párbajt, amit mi azért nem egy valós viadalnak fogunk fel. Azon vagyunk mind a négyen, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból" - fogalmazott az énekes.

Kökény Attila és Mikes Anna Forrás: Life.hu

Hogy kik állnak még közös színpadra a Riszaviadalon, azt ITT olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.