Nem örülhetünk annak, ami ránk vár: semmi jóra nem számíthatunk az időjárástól

Forrás: shutterstock -
időjárás köd előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden és szerdán is ködös időre számíthatunk, csak a déli területeken lehetnek derűsebb pillanatok.

Kedd
Reggelre szinte mindenhol rétegfelhő, illetve köd képződik, ami egész nap kitarthat. Lesznek azonban (főleg délen) derűsebb tájak is. Ködszitálás előfordulhat. 10 és 17 fok között alakul a hőmérséklet - a felhőzettől függően. A délies szél csak néha élénkül meg.
Szerda
Északon tartósan borult, párás idő lesz; míg a déli területeken felszakadozhat a ködfelhőzet, és kevés napsütés is lehet. 9-18 fok valószínű, a tartósan borult tájakon marad 10 fok alatt a maximum. Néhol megélénkül a déli szél.

Képünk illusztráció Forrás: shutterstock


Csütörtök
Erősen felhős, délelőtt párás, foltokban ködös idő lesz. Délután északnyugat felől frontfelhőzet is érkezik, melyből elszórtan eshet az eső. Az északnyugati szél megerősödik. 13-14°C körüli értékeket mérhetünk.
Péntek
A Tiszántúlon kora délutánig lehet kisebb eső, szitálás, máshol napos, fátyolfelhős időre van kilátás. Mérséklődik a légmozgás. 10-15 fok valószínű.
Hétvége
Változóan felhős idő várható, tartósabb ködfoltokkal, illetve rétegfelhővel. Számottevő csapadék nem valószínű. 12-13 fok körül alakul délutánonként a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.