Megszólalt Gáspár Bea az ázsiás botrányról: "Timiben nem volt meg a kellő tolerancia"

Forrás: TV2 -
TV2 Ázsia Expressz Gáspár Győző Gelencsér Timi Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas indulatokat generált a párcsere az Ázsia Expresszben. Gáspár Győző Gelencsér Timivel került egy csapatba, ám az este nem várt fordulatot vett: a showmannek ugyanis egy szobában kellett volna aludnia az egykori szépségkirálynővel, de családapaként ezt nem akarta vállalni.

Győző és Timi végül bukta a megszerzett hotelszobát, és miközben az új szállást keresték, durván összeszólalkoztak. Az ominózus eset nemcsak a két játékosból, hanem a nézőkből is heves reakciókat váltott ki, ezért a Blikk megkereste a showman feleségét, hogy ő mit gondol az esetről.

Gáspár Bea és Gáspár Győző az Ázsia expresszben Forrás: TV2

"Rettegett attól, hogy netán kompromittáló helyzetbe kerülhet ezzel a lánnyal. Félt, hogy velem lesz konfliktusa ebből, vagy anyámék meg fogják őt kövezni amiatt, hogy egy ágyban alszik egy idegennel. Ezt Timinek figyelembe kellett volna venni akkor, abban a pillanatban, és keresni kellett volna egy köztes megoldást"

– mesélte a lapnak Bea, aki kifejtette azt is, hogy a műsor során több konfliktusuk is volt Timiékkel, így férje számára ez lehetett az utolsó csepp a pohárban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.