Az Ázsia Expressz tegnap esti adásában összecserélődtek a párosok, Gelencsér Tímea Gáspár Győzővel került egy csapatba. A viszonyuk korábban sem volt felhőtlen, az együtt töltött nap után ez csak még rosszabb lett.

Az esti szálláskeresésnél Gelencsér Timi szerzett szobát magának és Győzőnek, ám a showman teljesen kiakadt: ő nem fog egy a lányával egyidős nővel egy szobában aludni.

"Jó, Győző, ha ilyen fejeket vágsz, akkor szerintem le is mehetsz. Vagy akkor intézz magadnak egy másik szobát"

– mondta Timi Győzőnek, mire ő lement a recepcióra.

A kétgyermekes apa miatt végül Timit is kitették a szobájából, aki a könnyeivel küszködve kérdezte a csapattársát, mégis hol szeretne az éjszaka olyan szállást találni, ahol két külön szobát is kaphatnak.

Végül az útjukba került egy másik szálloda, ahol Gáspár gyorsan intézett magának egy szobát, nem törődve azzal, hol alszik majd az influenszer. Gelencsér az angoltudásának hála hamar intézett magának szállást a recepción, de megviselte az, ahogyan a showman viselkedett vele.

"Borzalmas volt ez az elmúlt 24 óra. Minden szinten szörnyű volt. Alig vártam, hogy beérjünk hozzád, és vége legyen" - mondta másnap a könnyeivel küszködve Timi Ördög Nórinak.