"Mindjárt el fogok ájulni" - Nyári Darinka kikészült és összerogyott az Ázsia Expresszben

Kiss Ernő Zsolt Nyári Darinka Ázsia Expressz ájulás rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy pánikot keltett Nyári Darinka, aki az Ázsia Expressz egyik feladatának teljesítése közben rogyott le a földre. Nem sokon múlt, hogy elájuljon. 

Nyári Darinka hatalmas ijedtséget okozott, férje teljesen tehetetlenül nézte, ahogy a színésznő összerogyott mellette miután figyelmeztette őt: "Mindjárt el fogok ájulni". Kiss Ernő Zsolt szeretett volna segíteni, azonban tele voltak a kezei a feladat teljesítéséhet szükséges édességekkel, amiket nem szabadott lerakni.

"Ledobom az egészet, nem érdekel" - mondta Kiss Ernő Zsolt, de Darinka tiltakozott. "Nem! Fogod, fogod, én meg összeszedem magam, csak megszédültem" - mondta.

"Úgy éreztem, hogy teljesen tehetetlen vagyok" - mondta később a férj. Tudta, hogy vagy eldobja a rudat, összeszedi Darinkát és hazamennek, vagy vár és reméli, hogy megoldódik a helyzet. "Az volt a legdühítőbb az egészben, hogy nem tudtam effektíve hozzáérni sem, mert ha elengedem az egyik kezemmel, akkor leesik az egész. Akkor tulajdonképpen tök fölöslegesen dolgoztunk reggel óta, tök fölöslegesen ültünk a napon, tök feleslegesen lett rosszul ő is" - mondta még Zsolt. Végül szerencsésen célba értek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.