Egyre kellemetlenebb időjárás vár ránk: nem fogunk örülni annak, ami a héten jön

Forrás: Shutterstock -
időjárás-előrejelzés időjárás köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokban ködös, párás időre számíthatunk és persze lehűlésre.

Hétfő
A reggeli órákra többfelé képződik köd, ami a délnyugati tájakon akár tartósan megmaradhat. Napközben a Dunántúlon párás, rétegfelhős lesz az ég, és estétől kisebb eső is előfordulhat. A Dunától keletre változóan felhős idő lesz, legalább pár órás napsütéssel. 7 és 15 fok között változik a hőmérséklet.

Kedd
Éjszaka többfelé képződik köd, illetve rétegfelhőzet, ami napközben több helyen tartósan is megmaradhat, csak kevés napsütésre van esély. Estétől nyugat felől elszórtan fordul elő szitálás, kisebb eső. A délies szél megélénkülhet. 5 és 14 fok között alakul a hőmérséklet a ködtől függően.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Szerda
Erősen felhős, párás lesz az idő. Reggelig főleg keleten, napközben délen többfelé, máshol szórványosan lesz eső. Az északnyugati szél megélénkül. 11-12 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök
Eleinte csökken, majd nyugat felől ismét erősen megnövekszik a felhőzet. Foltokban párás lesz a levegő. Lehűlés kezdődik: reggel 2, délután már csak 7 fok körül várható a hőmérséklet.

Péntek
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. A nap második felétől szórványosan fordul elő eső. Reggel már csak fagypont körül alakul a hőmérséklet, délután is csak 4-9 fok valószínű - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.