Személyautóval ütközött egy vonat Sásdnál: egy nő és egy gyermek életét vesztette

baleset vonat halálos baleset Sásd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Személyautóval ütközött a Pécsről Dombóvárra tartó személyvonat Sásdnál csütörtök délután, a baleset miatt Sásd és Godisa vasútállomás között várhatóan késő estig nem járnak a vonatok - közölte a Mávinform a honlapján. Az autót vezető nő és egy gyermek a helyszínen meghalt.

Azt írták, a baleset Sásdon, a Temető utcai vasúti átjáróban történt. A fénysorompó jól működött, tilosat jelzett. Hozzátették: az ütközés következtében a vonat egyik tengelyével kisiklott. A szerelvényen senki sem sérült meg.

Személyautóval ütközött egy vonat Sásdnál: egy nő és egy gyermek életét vesztette Forrás: Shutterstock

A helyszínelés és a műszaki mentés végéig - várhatóan késő estig, éjszakáig - Sásd és Godisa között szünetel a vonatforgalom, pótlóbuszok járnak. Az átszállások miatt a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon egy-másfél órával hosszabb utazási időre kell számítani.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján azt írta, a balesetben az autót vezető nő, valamint egy gyermek a helyszínen életét vesztette, egy gyermek ellátása még tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.