Így búcsúzik Orbán Viktor Mészöly Kálmántól: "Isten veled, barátom!"

Forrás: MTI/Németh Ferenc -
búcsú Mészöly Kálmán gyász Orbán Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori magyar válogatott labdarúgó és szövetségi kapitány november elején került kórházba, és, bár úgy tűnt, legyőzte a koronavírust, a szervezete mégis feladta a harcot.

Mészöly Kálmán nyolcvanegy éves korában, november 21-én, hétfőn örökre lehunyta a szemét. A szomorú hírt a családja adta közre.

A legendás futballista lapinformációk szerint régóta küzdött egészségügyi gondokkal: keringési problémákkal, fertőzéssel és tüdőgyulladással került kórházba, ahol kiderült, hogy még a koronavírust is elkapta. Alig pár nappal ezelőtt jó hírek érkeztek Mészöly Kálmán állapotáról, ugyanis legyőzte a covidot, de az életét mégsem sikerült megmenteni.

A Szőke Sziklaként is emlegetett sportolót közös fotóval és rövid üzenettel búcsúztatta a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor a saját közösségi oldalán:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.