Rubint Rella kiesett a Konyhafőnök VIP-ből: magánéleti nehézségek miatt nem tudott koncentrálni

Forrás: instagram.com/rellarubint -
Konyhafőnök VIP kiesés Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella már nem versenyezhet tovább a Konyhafőnök VIP-ben, ugyanis tőle vettek búcsút a séfek.

Rubint Rella nem versenyezhet tovább a konyhafőnök címért, ugyanis számára véget ért a játék. A celeb az Instagram-oldalán búcsúzott hosszasan és elárulta, a forgatás életének egy olyan időszakában zajlott, amikor nem tudott megfelelően koncentrálni.

Rubint Rella kiesett Forrás: instagram.com/rellarubint

"A forgatási időszak az életem egy olyan szakaszában történt, amikor nem tudtam maximálisan a konyhában tevékenykedni hiszen háromszor költöztünk ez idő alatt. Éjszakánként készültem, olvastam, néztem vissza a korábbi részeket, jegyzeteltem, de a gyakorlat még ennél is fontosabb, és a hiányos konyhában nem volt lehetőségem begyakorolni, ami a fejemben volt. Így hát a hiányosságok ki is jöttek.

Nehéz volt a munkában mindkettőnknek helytállni úgy, hogy igazából nem volt stabil otthonunk, ahol kipihentük volna a nap fáradalmait és az egyre erősödő feszültség több vitát is szült kettőnk között. Az érzelmesebb énem talán ennek köszönhető, bármennyire is szerettem volna a konyhán kívül hagyni.

Ettől függetlenül boldogan, rengeteg élménnyel és sok-sok tapasztalattal távozom" - írta Rella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.