Szívszorító videó került napvilágra a lemészárolt diákokról - a felvételen a lányok még boldogan táncolnak

dreamstime -
gyilkosság kutya mészárlás túlélő fiatalok videó diák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horrorfilmbe illő jelenet zajlott egy idahói lakásban, amit öt fiatal egyetemista vett ki Moscow városában. 

Kaylee Goncalves, Maddie Mogen és Xana Kernodle két lakótársukkal, Dylan Mortensennel és Bethany Funke-kal közösen vettek ki egy többszobás lakást az idahói Moscow városában.

A november 13-án egy gyilkos hatolt be otthonukba, és halálra késelt az öt lakótárs közül hármat, Kaylee Goncalvest, Maddie Mogent, Xana Kernodle-t, és kivégezte Xana barátját, Ethan Chapint is. A mészárlást Kaylee kiskutyája, Murphy élte csak túl.

A DailyMail közzétette a fiatalokról készült utolsó videót, melyen a négy meggyilkolt idahói diák együtt táncol és énekel Halloweenkor, néhány nappal a haláluk előtt. A felvételen Murphy, a túlélő kiskutya is látható Kaylee Goncalves és volt barátja között.

A család és a közvélemény a rendőrséget okolja a történtekért, mivel nem ez volt az első tragédia a környéken. Korábban egy kutyát nyúzott meg valaki, ám a hatóság akkor nem lépett az ügyben, mondván, nem akartak pánikot kelteni a környék lakói között. A helyiek úgy gondolják, a korábbi eset egyértelmű jele volt annak, hogy sorozatgyilkos-hajlamú ember vadászik a környéken.

A rendőrség egyelőre nem adott ki információt arról, hogy gyanúsítanak-e bárkit a gyilkosságokkal, ám az elhunyt fiatalok házát több térfigyelő kamera is látja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.