Így búcsúzott Orbán Viktor a Liu testvérektől

korcsolya Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang országváltás Orbán Viktor gyorskorcsolya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novemberben derült ki, hogy Magyarország első téli olimpiai aranyérmét megszerző Liu testvérpár benyújtotta igényét az országváltásra. Új otthonuk vélhetőleg Kína lesz, ahová követik szeretett és tisztelt edzőjüket, akinek a sikereiket köszönhetik.

"Amikor megtudtuk, hogy a Magyar Országos Korcsolyázószövetség nem tartja együtt az edzői stábot, aggódni kezdtünk. Egyre bizonytalanabbá vált a helyzetünk, és ennek nem örültünk" - mondta Liu Shaolin Sándor egy korábbi interjúban.

Liu Shaoang pedig hozzátette, miután kiderült, hogy nem marad változatlan a stáb, többször leültek tárgyalni a szövetséggel annak érdekében, hogy megtartsák edzőjüket, Csang Csing Linát, ám idővel egyre biztosabbá vált számukra, hogy nem oldódik meg a probléma.

A távozó olimpikonoktól most elbúcsúzott Orbán Viktor miniszterelnök is, aki közös fotójukat posztolta egy rövid üzenet kíséretében a Facebookra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.