Csontokat találtak a balástyai rém tanyájának falában: megrázó részletekre derült fény

rendőrség csontok Balástya maradványok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban a balástyai rém házának falában talált csontoktól volt hangos a sajtó, most az üggyel kapcsolatban a rendőrség is megszólalt.

Már hat év telt el azóta, hogy a balástyai rémként elhíresült Szabó Zoltán felakasztotta magát a börtönben. A sorozatgyilkost 22 éve fogták el, és négy nő megölése miatt ítélték tényleges életfogytiglani börtönre. Azóta üresen állt a háza, aminek az omladozó falai között most csontokat találtak– írta meg a Blikk hét elején.

„Balástyán tartottam előadást, és erős belső sugallatra mentünk el a házához.

– mondta Kiss Kató halottlátó, aki a helyszínre érkezve észrevette a vályogfalból kiálló csontot.

Kiss Kató Forrás: Kiss Kató/FB

Katóék azonnal riasztották a rendőröket, akik a jegyzőkönyv felvétele után elvitték a maradványokat, hogy megállapítsák, valóban emberi maradványokról van-e szó. A rendőrség keddi közleményében tudatta, hogy a vizsgálat eredményei alapján a csontok állati eredetűek, és akár már 50 éve ott pihenhettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.