A rádiós műsorvezető elárulta, hogy nemrég csúnyán megsérült az autója. Immár sokadszorra történik vele ilyesmi, pedig mindig betartja a KRESZ szabályait.

A híresség a Balázsék című rádióműsorban avatta be a hallgatókat legutóbbi autós fiaskójába. 

Ültem valakivel egy megbeszélésen egy kávézóban. Odajön hozzám egy úriember és azt mondja: „Látom, Balázs, hogy nem állsz igazán jó helyen, én elmegyek és parkolj át a helyemre!" Mondom, ez egy jel, arrébb kell állnom.Oké, kimegyek a kocsihoz, a srác kiáll, int, megköszönöm. Elkezdek feltolatni egy padkára, ami még csak nem is magas, semmilyen kihívás nincs. Erre hallok egy „kkkkrrr" hangot. Gondoltam, ez az autószerződés se lesz meghosszabbítva... De a tolatóradar nem jelzett semmit, tolattam tovább, megint a hang...Az első műanyag spoiler, hogy is mondjam, lecsuklott – ismerte be Balázs, majd elárulta: végül a telefonja töltőkábelével kötötte oda a hűtőrácshoz a leszakadt alkatrészt. Bár ő kifejezetten férfias tettnek gondolta ezt, műsorvezetőtársa, Rákóczi Feri inkább élcelődött rajta.

Sebestyén BalázsFotó: Adrián Zoltán/Origo

Egyébként nem ez az első eset, hogy Balázs kocsijában kár keletkezik. Előfordult, hogy egy idős hölgy hátulról belehajtott a járművével, de korábban tette már tönkre kavicsfelverődés a szélvédőjét, azelőtt pedig egy dühös sofőr akarta odébb tolni a járgányát a kocsijával – írta a Bors.