RepTár Szolnoki Repülőmúzeum repülőmúzeum RepTár koncert Kiefer Sutherland Szolnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 című akciósorozat, valamint a Kijelölt túlélő sztárja hamarosan egy teljesen más szerepben mutatkozik be a hazai közönség előtt.

Kiefer Sutherland december 21-én ünnepli ötvenhatodik születésnapját. Az egykoron rendkívül népszerű és sokat foglalkoztatott színészről mostanában keveset hallani itthon, ám ez azt nem jelenti, hogy tétlenséggel töltené a mindennapjait. Idén került a mozikba A bérkatona című filmje, valamint szerepelt az amerikai elnökfeleségekről szóló The First Ladyben, ahol Franklin D. Rooseveltet alakította.

Sutherland azonban nemcsak színészként ismert, ugyanis hat éve már zenészként is keresi a kenyerét. Legelső saját albuma 2016-ban jelent meg, idén pedig már a harmadik korongját vehették meg a rajongói. A Bloor Street címet viselű album dalait hónapok múlva akár élőben is hallhatjuk, ugyanis Kiefer Sutherland Magyarországon koncertezik – adta hírül a RepTár - Szolnoki Repülőmúzeum.

– írták bejegyzésükben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.