"Mindig is nehezebben jöttem ki a nőkkel" - megszólalt a Farm VIP legutóbbi kiesője

Forrás: Szarvas Andi Instagram -
Szarvas Andi TV2 Farm VIP kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan véget ér a TV2 nagy sikerű sztárrealityjének idei évada. Az egyesek által csak "paraszt Exatlonként" emlegetett Farm VIP az utolsó adásokra is bőven tartogat izgalmakat.

A kedd esti adásban sor került az egyik utolsó farmgyűlésre, melyen a sztárok Völgyi Zsuzsinak adták a legtöbb jelet. Az énekesnő a szépségkirálynőt, Szarvas Andit választotta párbajellenfelének, és akárcsak nemrég Budavári Fülöpöt, a modellt is sikeresen legyőzte a feladat során. Ez azt jelenti, hogy Szarvas Andinak kellett búcsúznia a Farmtól.

Szarvas Andi Forrás: Szarvas Andi Instagram

A szépségkirálynő nem bánja, hogy kiesett. Élvezte a játékot, de sok volt a feszültség, és alig várta már, hogy újra a párjával és családjával lehessen.

"Mindig is nehezebben jöttem ki a nőkkel, mert állandóan rivalizálnak, a fiúkkal valahogy mindig jobban megtalálom a közös hangot. Az első négy napot lelkileg nagyon nehezen viseltem, mert Viki és Dalma folyton beszólogatott. Aztán a sárga csapatba kerültem, ahol végre ki tudtam bontakozni, és Dalmával is rendeződött a viszonyunk" – kezdte a Blikknek Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.