Már novemberben felröppentek a pletykák, miszerint válságba juthatott az ismert énekesnő, Judy párkapcsolata. Az információk végül igaznak bizonyultak, és maga Judy állt nemrég nyilvánosság elé, és őszintén beszélt a kialakult helyzetről.

Kis Judit, vagy ismertebb nevén Judy 14 éve alkot egy párt férjével, Balázzsal, ám most válaszút elé került a házaspár. A szakítás gondolata nem derült égből villámcsapásként érkezett, mint az énekesnő mondja, régóta érlelődik benne a kérdés, hogyan folytassák tovább az életüket?

"Ez a történet nem tegnap kezdődött, hanem már jóval hosszabb ideje húzódó folyamat. Idén rájöttem arra, hogy az utóbbi években túl sokat adtam – ezt nem csak a házasságomra értem, hanem bizonyos baráti kapcsolatokra is –, de én magam alig kaptam vissza valamit abból a sok szeretetből, törődésből, amit nyújtottam" – mesélte a Blikknek Judy, aki megelégelte mindezt.

JudyForrás: Instagram/Judy

Egy kapcsolat működéséhez két ember kell, és hiába tesz bele az egyik fél mindent, ha a másikon nem látszik az igyekezet. Fokozatosan szorítottam háttérbe magamat, ám ennek most vége.

Judy régóta őrlődik, ugyanis döntése nemcsak a saját és férje, hanem kislánya életére is hatással lesz, és számára a gyermeke mindennél fontosabb. Pszichológushoz és kineziológushoz is jár, hogy megtalálja a legjobb megoldást a kialakult helyzetre.

"Semmi szégyellnivaló nincs abban, hogy az életünk most mélypontra jutott. Szerintem nem mond igazat az, aki azt állítja, hogy a házasságában csak magasságok és jó időszakok vannak. A jövőnk szempontjából bármi elképzelhető" – mondja Judy, majd hozzáteszi: "A gyermekünk akkor lesz boldog, ha két kiegyensúlyozott, boldog szülőt lát. Hogy ezt együtt tudjuk-e megadni neki Balázzsal vagy külön, idővel kiderül."