Judy kimondta, itt a vége: "Fokozatosan szorítottam háttérbe magamat"

Forrás: Instagram/Judy -
Judy házasság házassági válság Groovehouse válságba jutott házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már novemberben felröppentek a pletykák, miszerint válságba juthatott az ismert énekesnő, Judy párkapcsolata. Az információk végül igaznak bizonyultak, és maga Judy állt nemrég nyilvánosság elé, és őszintén beszélt a kialakult helyzetről.

Kis Judit, vagy ismertebb nevén Judy 14 éve alkot egy párt férjével, Balázzsal, ám most válaszút elé került a házaspár. A szakítás gondolata nem derült égből villámcsapásként érkezett, mint az énekesnő mondja, régóta érlelődik benne a kérdés, hogyan folytassák tovább az életüket?

"Ez a történet nem tegnap kezdődött, hanem már jóval hosszabb ideje húzódó folyamat. Idén rájöttem arra, hogy az utóbbi években túl sokat adtam – ezt nem csak a házasságomra értem, hanem bizonyos baráti kapcsolatokra is –, de én magam alig kaptam vissza valamit abból a sok szeretetből, törődésből, amit nyújtottam" – mesélte a Blikknek Judy, aki megelégelte mindezt.

Judy Forrás: Instagram/Judy

Judy régóta őrlődik, ugyanis döntése nemcsak a saját és férje, hanem kislánya életére is hatással lesz, és számára a gyermeke mindennél fontosabb. Pszichológushoz és kineziológushoz is jár, hogy megtalálja a legjobb megoldást a kialakult helyzetre.

"Semmi szégyellnivaló nincs abban, hogy az életünk most mélypontra jutott. Szerintem nem mond igazat az, aki azt állítja, hogy a házasságában csak magasságok és jó időszakok vannak. A jövőnk szempontjából bármi elképzelhető" – mondja Judy, majd hozzáteszi: "A gyermekünk akkor lesz boldog, ha két kiegyensúlyozott, boldog szülőt lát. Hogy ezt együtt tudjuk-e megadni neki Balázzsal vagy külön, idővel kiderül."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.