Nagyjából egy hónapja terjed a szóbeszéd a 48 éves énekesnő megromlott házasságával kapcsolatban. Judy nemrég a sajtónak is nyilatkozott párkapcsolati problémáiról, s most újfent tiszta vizet öntött a pohárba a Tények Plusz kamerái előtt.

Bár a csinos hírességnek nehéz volt leküzdenie feltörő érzelmeit, végül részletesen beszámolt arról, hogyan érez házassági válságával kapcsolatban.

Nem tudom, hogy fogom zárni az évet, remélem, egy új lappal fogok indítani – ezt bárki bárhogy értheti. Mindenki a boldogságra törekszik, én is ezen vagyok. Rajta vagyok ezen az úton, úgy gondolom, hogy a háromnegyedét megtettem. Bízom abban, hogy az ünnepek alatt sok minden ki fog derülni – fogalmazott az énekesnő, majd arra is kitért, hogyan kezeli lelkileg ezt az embert próbáló szituációt.

A nehéz időszakok megerősítenek, új dolgokat hoznak. Úgy tapasztaltam, hogy az életemben egy-egy nehézség után mindig nagyon-nagyon jó és hatalmas sorsfordító helyzet jött. Hiszem, hogy ezt megérdemlem – mondta mosolyogva Judy.