Tinderen látta meg feleségét a magyar sorozatsztár

Forrás: Facebook/Lengyel Tamás -
Lengyel Tamás házasság feleség Tinder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korunk egyik legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott színésze Lengyel Tamás. A fiatal tehetség számtalan tévésorozatban feltűnt az évek során, láthattuk drámában és vígjátékban, filmekben és színpadon egyaránt. A magánéletét viszont féltve őrzi a nyilvánosság elől.

Lengyel Tamás tavaly év végén meglepte rajongóit, ugyanis bejelentette, hogy megszületett a gyermeke... A kisfiú azonban nem akkor, hanem egy évvel hamarabb jött világra, a színész ugyanis tizenegy hónapon át titokban tartotta örömét a közönség elől.

– mesélte tavaly a színész, aki azt is elárulta, hogy kisfia a Vince nevet kapta, de ők csak Vinyónak becézik. Lengyel ritkán ad interjút, és főleg keveset beszél a magánéletéről, most azonban kivételt tett, és őszintén mesélt arról is, hogyan ismerkedett meg a feleségével.

Lengyel Tamás Forrás: Facebook/Lengyel Tamás

– idézte a Blikk a színészt, aki Kadarkai Endre műsorában, a Szavakon túlban vendégeskedett. Lengyel ezen a platformon látta meg szíve választottját. Jövendőbelije azonban nem volt aktív felhasználó, ezért Tamás a fotók alapján megkereste a nőt az Instagramon, ott írt neki, ám a hölgy egy hétig váratta a válasszal.

Az ismerkedés végül olyan jól sikerült, hogy azóta összeházasodtak, és közös gyermekük is született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.