Közel egy évig nem beszélt Lengyel Tamás élete legnagyobb csodájáról, 11 hónappal ezelőtt ugyanis kisfia született.

A színész őszintén beszélt arról, milyen a viszonya a kis Vincével, és azt is elárulta, miért nem beszélt egészen idáig arról, hogy apai örömök elé nézett.

Valóban nem osztottam meg eddig azt a hírt, hogy apa lettem, mert úgy éreztem, ez nem tartozik a nagy nyilvánosságra. Ráadásul azt gondolom, a nézőknek sem feltétlenül jó, ha sokat tudnak egy színész életéről, mert esetleg az ő életének eseményeit azonosíthatják a karakterével, vagy fordítva – jelentette ki a Blikknek  Lengyel Tomi, aki korábban titokban vette feleségül szerelmét.

Amiben biztosak voltunk, az a névválasztás volt. Sokat gondolkodtunk rajta, végül a feleségem mondta, hogy mi lenne, hogy Vince lenne a gyermekünk neve. Mivel nekem is tetszett, így megegyeztünk. Amúgy Vinyónak becézzük – árulta el a lapnak a színész.

Forrás: Facebook/Lengyel Tamás

 "Bevallom, mindenkitől kértem tanácsot az első időkben, hiszen minden friss szülő kerül kétségbeejtő helyzetbe. Amikor hazahozod a babát a kórházból, aztán becsukódik mögötted az ajtó, akkor jön a neheze. Sokszor nem tudni, miért sír a baba, mije fájhat, mi a baj, és bizony idő kell, mire az ember ezt a stresszt feldolgozza. Nagyon jó érzés kimondani, hogy van egy fiam. Ez egy nagyon erős kötődés, ilyen mély érzelem csak szülő és gyermeke közt alakulhat ki

- folytatta Tamás, aki a kis Vince születése után két hónapra visszavonult, és kötetlen munkaidejének köszönhetően augusztus óta a családjával van, és Vince minden léptét figyeli.